burkolas

A burkolat jelentős mértékben megadja az épület hangulatát, ezért a burkolás esztétikai, és funkcionális szempontból is fontos része az építési, felújítási munkálatoknak.  Kéttípusú burkolást különböztetünk meg a külsőt és belsőt. A belső burkoláson belül pedig hideg vagy meleg burkolás közül választhatunk.

A burkolás az elmúlt évtizedekben nagy változásokon ment át a fejlődő technológiai megoldásoknak köszönhetően. A kőműves munkálatok gyámsága alól szabadulva a burkolás külön szakmává vált. Az elmúlt évek robbanásszerű újításai, és korszerűsítései miatt nehéz jó burkoló szakembert találni.

A Zib-Építő Kft. jól képzett, tapasztalt szakembereinek a tudása mindig naprakész. Igyekszünk a legújabb technológiaváltozásokkal és korszerűsítésekkel lépést tartani, így biztosítva megrendelőinket a megbízhatóságunkról, és minőségi kivitelezésünkről.

Mit éppen minket válasszon a burkolási munkálatok elvégzésére?

  • Gyors és precíz munkavégzés
  • Határidők szigorú betartása
  • Garantáltan minőségi, tartós alapanyagok
  • Szakszerű ingyenes helyszínfelmérés
  • Tapasztalj, jól képzett szakemberek állnak a rendelkezésére
  • Versenyképes árak és előre tervezhető költségek

Előre egyeztetett időpontban kollégáink díjtalanalun szakszerűen felmérik a helyszínt, melyet követően komplett árajánlatot készítünk! Célunk, hogy megrendelőink egyedi igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsünk ki! Éppen ezért nem csak a kivitelezés során állunk a rendelkezésére, hanem a tervezési folyamatoknál is szívesen segédkezünk.

Ha nincs ötlete, vagy van, de nem tudja, hogyan valósítsa meg, akkor keressen minket bátran!

A burkolási munkálatok előtt vállaljuk a bontást is, és az abból keletkezett hulladék elszállítását is.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a burkolással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!