lakasfelujitas

Életterünk megújítás, modernizálása, és korszerűsítése egy nagyon izgalmas és kreatív feladat. A lakásfelújítás elsőre nagyon egyszerű feladatnak tűnhet, de az idő elteltével hamar kiütköznek a problémák. A falak nem olyan színben pompáznak, ahogyan azt megálmodta, az új parketta pedig hullámosabb, mint a Balaton egy viharos éjszakán.

A több napos munkálatok eredménye végül nem olyan lesz, ahogyan azt korábban elképzelte. Az apróbb hibák korrigálása, pedig plusz költségekkel járnak, és az alapvetően vidám és kreatív lakásfelújításból bosszankodás, és stressz lesz a vége.

Csak dőljön hátra és tervezgessen, a lakás felújítási munkálatok nehezét pedig bízza ránk!

Ezért érdemes a lakásfelújítást tapasztalt szakemberekre bízni. Megbízható kollégáink pontosan úgy fogják kivitelezni Önnek a lakásfelújítást, ahogyan azt Ön elképzelte!

Miért érdemes a Zib-Építő Kft. megbízni a lakás felújítási munkálatok kivitelezésével?

  • Személyes konzultáció és ingyenes helyszínfelmérés
  • Versenyképes Árak
  • Több éves szakmai tapasztalat
  • Megbízható, tapasztalt, kiváló szakemberek
  • Az ország egész területén vállalunk lakás felújítási munkálatokat
  • A hét mindennapját elérhetőek vagyunk
  • Garanciavállalás

Professzionális szaktudással rendelkező kollégáink a megrendelői igényeket maximálisan szem előtt tartva látják el a lakásfelújítás során felmerülő problémákat, valamint az utómunkálatok teljes egészét. Nem kell Önnek a törmelékek elszállításával és a takarítással bajlódnia, munkatársaink a lakásfelújítás végeztével egy teljesen új és tiszta otthont adnak vissza.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a lakásfelújítással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!